WORDPRESS BEVEILIGING

WordPress is voor de meeste websites absoluut de beste keuze om uw website mee te (laten) bouwen. Door de populariteit van WordPress is het echter voor hackers ook een heel interessant doelwit. Wat voor site u ook heeft, hackers zullen gaan proberen binnen te komen via verouderde codes op uw website, zwakke wachtwoorden of brute force attacks. Eenmaal binnen kunnen ze misbruik maken van (de resources van) uw website: dingen aanpassen, uw website gebruiken om andere sites aan te vallen, spam mails gaan versturen uit uw naam, bezoekers doorsturen naar buitenlandse webshops etc. Natuurlijk hebben wij dit op serverniveau al zoveel mogelijk dichtgezet, maar omdat de beveiliging van een website zo sterk is als haar zwakste schakel is dat niet voldoende.

We begrijpen dat u als website-eigenaar hier niet mee bezig wilt zijn. Daarom hebben we nu de mogelijkheid om de beveiliging van uw website volledig uit handen te geven aan ons zodat u zorgeloos aan uw website kunt werken.

Deze extra beveiliging is reeds inbegrepen in ons “Basic pakket met extra beveiliging” en ons “Zorgeloos pakket”.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of als u nog vragen heeft over de beveiliging van uw website, dan kunt u ons contactformulier invullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 023-8449684.

BESTELLEN

Als u direct wilt controleren of de door u gewenste domeinnaam nog vrij is en deze wilt bestellen, dan kunt via de knop hieronder het bestelproces starten.

ONZE EXTRA BEVEILINGING

€ 10,00

(exclusief BTW, per maand)

Openingstijden feestdagen