Voorkom ongewenste e-mail

Voorkom ongewenste e-mail
29 augustus 2023 Niels van der Velden

Je kent het misschien wel: je opent je mailbox om vervolgens geconfronteerd te worden met een hele reeks ongewenste e-mails. Je bent overspoeld met tal van commerciële e-mails en phishingmails die je natuurlijk helemaal niet wilt ontvangen. Met de spamfilters van SpamExperts is dat verleden tijd en ben je optimaal beschermd tegen spam en malware. We vertellen er graag wat meer over.

Zelflerende spamfilters garanderen optimale bescherming
Wij bieden de spamfilters van SpamExperts gratis aan, en niet zonder reden. De spamfilters van SpamExperts zijn zelflerend en intelligent, in tegenstelling tot vooraf geprogrammeerde filters. Deze filters zijn makkelijk te omzeilen en te misleiden door ervaren spammers, met als resultaat dat je mailbox binnen mum van tijd wéér vol staat met spam. Zelflerende spamfilters herkennen de nieuwe trucs van spammers direct en blokkeren de ongewenste e-mail. Dit is een doorlopend proces, waardoor je bijna geen spam meer ontvangt.

“Wist je dat….ongeveer 8 op de 10 mails als ongewenst wordt beschouwd? Dat levert niet alleen de nodige ergernis op, maar is ook zonde van de tijd”.

Ook kosteloos gebruikmaken van SpamExperts?
Je kunt bij ons gratis gebruikmaken van de inkomende e-mail filteroplossing van SpamExperts. Gewenste e-mails komen binnen in de inbox. Terwijl spam, maar ook malware, phishingactiviteiten, ransomware en virussen tegengehouden worden.

Meer weten? Neem contact met ons op via support@natuurlijkhosting.nl