Deze domeinnaam is vastgelegd
voor één van onze klanten.

Uw website ook altijd en snel online?
Wij bieden veilige, groene hosting met persoonlijke service.
Ik wil ook groene hosting!

Vastgelegd

Deze domeinnaam is vastgelegd voor één van onze klanten.

Voor Natuurlijk! Hosting & Security is het aanbieden van groene hosting slechts het begin. Wij onderscheiden ons door een hoog serviceniveau aan te bieden. Zo ondersteunen wij u kosteloos met het online zetten van uw website en geven u persoonlijk en gratis advies omtrent zoekmachineoptimalisatie.

Wij bieden u de support en service die u nodig heeft om uw website zo goed mogelijk en vindbaar neer te zetten. Voor u simpel en tegen een concurrerende prijs. Met onze persoonlijke aanpak denken wij vanuit uw wensen met u mee en zorgen ervoor dat uw website altijd online staat.

GROENE HOSTING? JA, NATUURLIJK!

Alle websites op internet staan ergens op een server in een datacenter. Deze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week aan en vereisen diverse veiligheidsvoorzieningen en klimaatbeheersing. Iedere website op internet belast op deze manier het milieu. Datacenters zijn verantwoordelijk voor meer dan 1% van het wereldwijde energieverbruik. Dit percentage neemt elk jaar toe. Hierom hebben wij o.a. gekozen voor groene stroom en CO2 compensatie in samenwerking met Trees4all. Bij ons is uw website volledig klimaatneutraal!

Bestel hier uw domeinnaam!

Groene hosting

Voor elke nieuwe webhosting klant planten wij een boom en compenseren wij CO2 in samenwerking met Trees4all.

Stabiele servers

Wij zorgen ervoor dat uw website altijd online is. Wij gebruiken kwalitatief hoogstaande servers en monitoren ons netwerk constant.

Beveiliging

De beveiliging van uw website is bij ons in goede handen. Wij scannen alles pro-actief en zorgen ervoor dat uw website veilig blijft.

Persoonlijk contact

Bij ons geen automatische antwoorden of eerstelijns support, maar gelijk iemand die u echt verder kan helpen.

Wilt u direct uw domeinnaam vastleggen?

Klik hier!

Wij planten bomen en compenseren CO2 voor groene hosting

Natuurlijk! Hosting & Security werkt samen met Trees for All. Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bos projecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Trees for All werkt al vanaf 2007 in Bolivia samen met haar partner Sicirec. In dit veelzijdige project aan de oostelijke voet van de Andes staan herbebossing, Climate Smart Agriculture (CSA) en het vastleggen van CO2 centraal. De combinatie van landbouw en bosbouw zorgt voor een klimaatbestendiger landgebruik. En voor een verbeterde sociaal economische positie voor de boeren. Het behoud en herstel van het milieu, verbeterde bodemvruchtbaarheid en minder erosie. Een verbetering van de biodiversiteit. En natuurlijk de vastlegging van CO2 in nieuw aangelegde percelen.

Waarom hosten bij ons?

 • Professionele groene hosting
 • Lage kosten en snelle service
 • Persoonlijk contact
 • Groene stroom & CO2 compensatie
 • Additionele extra beveiliging
 • Telefonische helpdesk
 • Netwerk uptime 100%
 • 24/7 Monitoring
 • Gratis Spam & Viruscontrole
 • Gratis SEO advies
 • Gratis installatie WordPress e.d.