Tariefwijzigingen 2024

Tariefwijzigingen 2024
23 februari 2024 Niels van der Velden

Vanaf 1 maart verhogen we de maandelijkse tarieven voor onze hostingpakketten. Daarnaast wijzigt het jaarlijkse tarief voor domeinnamen. Dit is noodzakelijk om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen én te blijven verbeteren. De operationele kosten stijgen als gevolg van stijgende inkoopprijzen van software, licenties en hardware. Daarnaast breidt ons team steeds verder uit, waardoor we jou nog betere services en ondersteuning kunnen bieden. En tenslotte blijven we investeren in de optimalisatie van onze diensten.

 

Tarief basispakket voor alle gebruikers € 8,95 per maand

Vanaf 1 maart worden de maandelijkse tarieven van onze hostingpakketten verhoogd:

– Groene hosting “E-mail” gaat van €4,95 naar €5,95
– Groene hosting “Basic” gaat van €7,95 naar €8,95
– Groene hosting “Basic met extra WordPress beveiliging” gaat van €17,95 naar €18,95
– Groene hosting “Zorgeloos” gaat van €23,95 naar €24,95

 

Aanpassing tarief domeinnamen

Omdat de inkooptarieven voor de .nl- en .com domeinnamen verhoogd zijn, worden dit de nieuwe jaarlijkse prijzen:

• Gebruikers van de .nl domeinnaam betalen vanaf 1 maart 2024 € 13,95 in plaats van € 11,95 per jaar.
• Gebruikers van de .com domeinnaam betalen vanaf 1 maart 2024 € 18,95 in plaats van € 16,95 per jaar.

 

Doorontwikkeling van onze dienstverlening en producten

De tariefaanpassingen hebben niet alleen te maken met de stijgende kosten, maar ook met de ontwikkelingen, verbeteringen en uitbreidingen die we de afgelopen tijd doorgevoerd hebben. En ook de komende jaren willen we ons blijven verbeteren en innoveren, zodat we je altijd kunnen voorzien van de beste dienstverlening en producten. We vertellen je er graag meer over.

Upgrade shared hosting platform
We zijn begonnen met de upgraden van ons shared hosting platform naar een platform met distributed NVMe-netwerkopslag met 3 replica’s. Simpel gezegd zal dat leiden tot nog snellere websites en een nog hogere uptime.

Vacature
Onze organisatie blijft groeien. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en flexibele eerstelijns supportmedewerker. Als support medewerker heb je dagelijks contact met klanten en voer je verschillende werkzaamheden uit. Je leest de volledige vacature hier; https://natuurlijkhosting.nl/vacature/

Samenwerking Trees for All
Sinds een aantal jaar werken we samen met Trees for All. Een prachtige stichting, die de uitstoot van CO2 compenseert door de aanplanting van nieuw bos in Nederland en het buitenland. Ook zetten ze zich in voor het herstel van bestaande bossen en betere leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. We hebben de samenwerking voor 2024 vernieuwd en in januari 150 bomen geplant. Zo willen we de wereld letterlijk een stukje groener maken.
Lees meer over Trees for All: https://treesforall.nl/

 

Wij blijven ons inzetten voor jou én de omgeving

Wat er niet verandert? Onze snelle service, persoonlijk contact, goede telefonische bereikbaarheid én pro actieve benadering. Want we denken graag met je mee. Altijd. En natuurlijk blijven we gebruik maken van groene stroom en compenseren we onze CO2-uitstoot.

 

Nog vragen?

Neem gerust contact met ons op.