Tariefaanpassingen

Tariefaanpassingen
8 november 2022 Niels van der Velden

De wereld om ons heen verandert. Continu, maar alle recente gebeurtenissen hebben een behoorlijke impact. Dat vertaalt zich onder andere door in zeer aanzienlijke prijsstijgingen. Ook wij merken dat in de kosten die wij doorberekend krijgen van onze leveranciers.

 

Tarief basispakket voor alle gebruikers € 7,95 per maand

Sinds eind 2019 werken we met drie pakketvormen, waaronder het Groene Hosting Basic pakket voor € 7,95 per maand. Vóór de introductie van dit pakket boden wij een basispakket aan voor € 7,08 per maand. Nog een aantal klanten maakt gebruik van dit pakket tegen dit tarief. We hebben besloten gebruikers van dit ‘oude pakket’ per 1 januari 2023 over te zetten naar het Groene Hosting Basic pakket met een geldend tarief van € 7,95 per maand.

Ben je klant geworden voor 2020 en neem je het basispakket af?
Dan ga je vanaf 1 januari 2023
€ 7,95 per maand betalen in plaats van € 7,08 per maand.

Ben je klant geworden vanaf januari 2020 en neem je het basispakket af?
Dan verandert er niets. Je blijft € 7,95 betalen.

 

Aanpassing tarief domeinnamen

Daarnaast hebben we ook het besluit genomen om de tarieven voor de .nl- en .com domeinnamen te verhogen.

  • Gebruikers van de .nl domeinnaam betalen vanaf 1 januari 2023 € 11,95 in plaats van € 10,00 per jaar.
  • Gebruikers van de .com domeinnaam betalen vanaf 1 januari 2023 € 16,95 in plaats van € 15,00 per jaar.

 

Doorontwikkeling van onze dienstverlening en producten

De tariefaanpassingen hebben niet alleen te maken met de stijgende kosten, maar ook met de ontwikkelingen, verbeteringen en uitbreidingen die we de afgelopen tijd doorgevoerd hebben. En ook de komende jaren willen we ons blijven verbeteren en innoveren, zodat we je altijd kunnen voorzien van de beste dienstverlening en producten. We vertellen je er graag meer over.

Basispakket bevat meer ruimte
Het basispakket is opgebouwd uit een aantal onderdelen. De diskruimte en het dataverkeer in dit pakket zijn inmiddels verdubbeld.

Upgrade DNS servers
Recentelijk hebben we onze DNS servers geüpgraded van unicast naar anycast. Hiervoor werken we o.a. samen met marktleiders Sectigo en Cloudfare. Concreet betekent dit dat een betere beschikbaarheid, bescherming tegen DDOS aanvallen en snellere performance.

Upgrade SPAM oplossing
We zijn een samenwerking aangegaan met Spam Experts. Al onze servers zijn voorzien van deze oplossing om spam tegen te gaan. Onze klanten kunnen gratis gebruik maken van deze oplossing, waardoor het aantal spam mails enorm gereduceerd zal worden.

Vernieuwde samenwerking Trees for All
Het is geen verrassing dat wij duurzaamheid erg belangrijk vinden. Daarom hebben wij de samenwerking met Trees 4 All verlengd. Ook de komende drie jaar zijn wij officieel ‘bomenpartner’ en blijven we bomen planten voor onze klanten om de wereld weer een stukje te vergroenen. Via deze link kun je er meer over lezen: https://treesforall.nl/voor-bedrijven/word-bedrijfspartner/bomenpartner/

 

Wij blijven ons inzetten voor jou én de omgeving

Wat er niet verandert? Onze snelle service, persoonlijk contact, goede telefonische bereikbaarheid én pro actieve benadering. Want we denken graag met je mee. Altijd. En natuurlijk blijven we gebruik maken van groene stroom en compenseren we onze CO2-uitstoot.

 

Nog vragen?

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem gerust contact met ons op.