Nieuws

Nieuws

Hou deze pagina in de gaten voor interviews met andere (duurzame) ondernemers, blogs over groene hosting, beveiliging van je WordPress website en acties. Je kunt je ook abonneren op onze nieuwsbrief, dan ontvang je maximaal 1x per maand de meeste recente artikelen in je mailbox. Ben je zelf een duurzame ondernemer en wil je graag door ons geïnterviewd worden? Stuur dan een e-mail naar niels@natuurlijkhosting.nl. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

 • Interview

  Tariefaanpassingen

  - by Niels van der Velden

  De wereld om ons heen verandert. Continu, maar alle recente gebeurtenissen hebben een behoorlijke impact. Dat vertaalt zich onder andere door in zeer aanzienlijke prijsstijgingen. Ook wij merken dat in de kosten…

 • Interview

  Samenwerking Trees for All

  - by Niels van der Velden

  Wij hebben onze samenwerking met Trees for all verlengd. Ook de komende drie jaar zijn wij officieel ‘bomenpartner’ en blijven we bomen planten voor onze klanten om de wereld weer een stukje te vergroenen.

 • Interview

  Interview Linda Lebesque

  - by Niels van der Velden

  Ik ben Linda Lebesque, ondernemer en natuurliefhebber. Mijn doel is een bewust, stil en betekenisvol leven, waarin ik zo dicht mogelijk bij mezelf leef en zo veel mogelijk buiten ben.