KLANTERVARINGEN

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Hieronder treft u enkele ervaringen van klanten met Natuurlijk! Hosting & Security overgenomen van de websites www.webhosters.nl en Google. Dit zijn onafhankelijke websites waar klanten hun ervaringen met (hosting)bedrijven kunnen delen.

“Sinds begin 2020 ben ik actief met https://bloemetjebezorgen.nl. Voor de hosting ben ik uitgekomen bij Natuurlijk! Hosting. Ik kende ze nog niet, maar ik ben blij over de manier van samenwerken. De lijntjes zijn kort en dat is fijn. Er zijn nauwelijks problemen met de website(s) die bij Natuurlijk! Hosting draaien. Mocht er een keertje wat aan de hand zijn, dan wordt dit snel en adequaat aangepakt. Bovendien is de manier van communiceren erg prettig. Ik kan iedereen dan ook van harte Natuurlijk! Hosting aanbevelen!”

Jeroen Kuiper

“Omdat Natuurlijk! Hosting een duurzame hostingprovider is, ben ik naar hen overgestapt. Nadat ik transfergegevens voor mijn domein en inloggegevens voor de website heb doorgegeven, was mijn site binnen een paar uur over. Natuurlijk! Hosting heeft zelfs nog een snelheidswinst weten te behalen door wat optimalisaties aan te brengen. Niels reageert erg snel op vragen en doet er alles aan om een tevreden klant van je te maken.”

Cornelis van Bemmel

WAAROM HOSTEN BIJ ONS?

Openingstijden feestdagen