Klantervaringen

KLANTERVARINGEN

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Hieronder treft u enkele ervaringen van klanten met Natuurlijk! Hosting & Security overgenomen van de websites www.webhosters.nl en www.ispgids.com. Dit zijn onafhankelijke websites waar klanten hun ervaringen met hostingbedrijven kunnen delen.


“Sinds begin 2020 ben ik actief met https://bloemetjebezorgen.nl. Voor de hosting ben ik uitgekomen bij Natuurlijk! Hosting. Ik kende ze nog niet, maar ik ben blij over de manier van samenwerken. De lijntjes zijn kort en dat is fijn. Er zijn nauwelijks problemen met de website(s) die bij Natuurlijk! Hosting draaien. Mocht er een keertje wat aan de hand zijn, dan wordt dit snel en adequaat aangepakt. Bovendien is de manier van communiceren erg prettig. Ik kan iedereen dan ook van harte Natuurlijk! Hosting aanbevelen!”

Jeroen Kuiper


“Omdat Natuurlijk! Hosting een duurzame hostingprovider is, ben ik naar hen overgestapt. Nadat ik transfergegevens voor mijn domein en inloggegevens voor de website heb doorgegeven, was mijn site binnen een paar uur over. Natuurlijk! Hosting heeft zelfs nog een snelheidswinst weten te behalen door wat optimalisaties aan te brengen. Niels reageert erg snel op vragen en doet er alles aan om een tevreden klant van je te maken.”

Cornelis van Bemmel


“Natuurlijk Hosting is in alle opzichten aan mijn hoge verwachtingen tegemoet gekomen , en heeft mij kundig, vriendelijk en professioneel bijgestaan bij de verhuizing van mijn (grote) website. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening en kan natuurlijk Hosting aan een ieder aanraden”

Gordon Volckmer (www.nieuwetijdskind.com)


“Professioneel, punctueel, enthousiast, meedenken, advies, creatief, kennis en resultaat. Woorden die allemaal op Niels van toepassing zijn. In 2010 startten we onze samenwerking en werkten we intensief samen aan de nieuwe website van Thermen Bussloo. En wat zijn we blij met het resultaat. We zullen de samenwerking met Niels voortzetten. Ik kijk ernaar uit!”

Lianda van Dam (Thermen Bussloo, Wellness & Hotel)


“Na veel storingen bij een andere provider de overstap gemaakt naar groene hosting. Geweldige service en persoonlijke benadering maken dit een heel fijne hostingpartij! En daar bovenop is het nog eens duurzaam.”

Alain Lankers (Juiste Vorm)


“Super service!!! Zeer goed advies en altijd heel behulpzaam. Ben heel erg blij met de altijd zeer snelle reacties op mijn mails, echt top!”

Germaine Timmerman


“Ik heb in eerste instantie gekozen voor Natuurlijk! Hosting vanwege hun ‘groene’ inborst. Al snel bleek dat ze niet alleen groen zijn, maar ook heel klantgericht. Als ik een vraag heb krijg ik binnen de kortste keren antwoord, en telefonisch zijn ze ook goed te bereiken. Ik krijg zelfs af en toe ongevraagd advies! De servers zijn super betrouwbaar, en omdat ze met Plesk werken ook heel gebruiksvriendelijk. Alleen maar goede woorden over Natuurlijk! Hosting!”

Ralph van Krimpen


“Het bewijs dat kwaliteit, klantvriendelijk en voortreffelijke service WEL te combineren zijn met een concurrerende prijs. Natuurlijk! Hosting biedt ons: Super snelle en goed beveiligde servers Fantastische bereikbaarheid Zeer goede service op een zeer (klant)vriendelijke wijze Betrouwbaarheid -> Afspraken worden altijd nagekomen Proactieve adviezen Een erg goede prijs Kortom, zorgeloze hosting. Elke cent (en zoveel zijn dat er niet) dubbel en dwars waard!”

Jacco Willemsen


Natuurlijk! Hosting is een provider waar je als mens wordt behandeld, niet als nummer. Vanaf het moment dat ik aangaf mijn domein naar hun te willen verhuizen, werd ik aan alle kanten geholpen en geinformeerd over alle mogelijkheden die ze bieden. De verhuizing zelf verliep vlekkeloos en ook nadat alles geregeld was blijkt hoe hoog ze klantvriendelijkheid in het vaandel hebben staan. Natuurlijk! Hosting is veel meer dan alleen maar een webhoster. Natuurlijk! Hosting is een aanrader voor iedereen die kiest voor vakkundige begeleiding en een website die snel en simpel is op te zetten. Mijn keus is dan ook Natuurlijk! Hosting…”

Bert Tonkes


“Veel persoonlijke aandacht. Alsof je in een sterrenrestaurant eet, en de kok komt telkens vragen of alles naar wens is. Een enorm verschil met onze vorige provider, een uit de krachten gegroeide dinosaurus met afgestorven voeten, die nergens antwoord op gaf, en voor een simpel WordPress sitetje al een ‘aparte server’ adviseerde. Natuurlijk Hosting heeft een snelle responsetijd en grote service, tegen relatief lage kosten. Wat wil je nog meer…”

Robert Loeber

Waarom hosten bij ons?

 • Professionele groene hosting
 • Lage kosten en snelle service
 • Persoonlijk contact
 • Groene stroom & CO2 compensatie
 • Additionele extra beveiliging
 • Telefonische helpdesk
 • Netwerk uptime 100%
 • 24/7 Monitoring
 • Gratis Spam & Viruscontrole
 • Gratis SEO advies
 • Gratis installatie WordPress e.d.