DOMEINNAAM REGISTREREN

Het opzetten van uw eigen website begint met het registreren van een domeinnaam. Het kiezen van de juiste domeinnaam is erg belangrijk voor de communicatie met uw klanten of bezoekers. Ook wilt u natuurlijk snel worden gevonden bij de populairste zoekmachines. Natuurlijk! Hosting & Security geeft gratis support in het kiezen van de juiste domeinnaam.

Als u zich voornamelijk richt op Nederlandse bezoekers is een .nl domeinnaam de meeste verstandige keuze. Als u zich meer richt op internationale bezoekers of als de .nl domeinnaam van uw keuze al is vastgelegd door iemand anders kan het verstandig zijn te kiezen voor een andere extensie.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of als u nog vragen heeft, voor u uw domeinnaam wilt aanvragen dan kunt u ons contactformulier invullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer 023-8449684.

BESTELLEN

Als u direct wilt controleren of de door u gewenste domeinnaam nog vrij is en deze wilt bestellen, dan kunt via de knop hieronder het bestelproces starten.

UW DOMEINNAAM

€ 13,95

(exclusief BTW, per jaar)

Openingstijden feestdagen